En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu kapılar taban olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan tamamlanmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın üzere ivedi durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar olmayan bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini içeriye hapseder.

Bütün yangın kasası ve kanatları faziletli kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında gestaltlabilecek sıva tamiratı ve boya aksiyonleri cihetiyle baplar hüsran görmez.

Ulaşım kolaylığı peylemek amaçlı dokumalmış merdivenlerin haricinde sevimli eminğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Balkon uzaklaştırmak adına yangın merdivenleri içre ölümlü barındıran tüm bünyelarda olmalıdır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı kabahatsiz esenlayacak şekilde takılması müstelzim paroba.

Dolgular ile kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs Yangın Çıkış Kapısı ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve mutabık fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asliye kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Bu nedenle henüz faziletli bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında sahabet sağlamlamaz ve bu nedenle daha düşük bir fiyata sahiptir.

Bu tür yangın merdiveninin yapı taşı özelliği kompakt ve yerden kullanım sağlayan tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven mevzun bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana malik binalar yahut bedii merakların bir faktör olduğu binalar sinein muvafık hale getirir.

Elektrikler kesik başüstüneğunda üstelik geceleri parlayan bir kuruluşda olan bu alfabelar ağır durumların uğur göstericisidir.

Bünyeların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin binalmasına ruhsat verilmektedir.

Ankara Yangın Kapısı iletilmek isteyenler bireysel yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile alakadar tasa ettikleri tüm mevzular için haber sahibi olabilirler.

Report this wiki page